Știri și comunicate

Restricții de circulație pe drumurile județene din Argeș

Regia Autonomă Județeană de Drumuri Argeş anunță că în zilele de joi, vineri şi sâmbătă (29, 30, 31 iulie), în intervalul orar 12.00 - 20.00, se vor institui restricții de circulație pe drumurile județene din Argeș, pentru autovehiculele cu masa totală autorizată maximă mai mare de 7,5 tone.

Detalii

Tabără de meșteșuguri tradiționale organizată de Consiliul Județean și Școala Populară de Arte și Meserii Pitești

Peste 120 de copii din mai multe localități ale județului Argeș participă la tabăra de meșteșuguri tradiționale organizată în această săptămână de Consiliul Județean și Școala Populară de Arte și Meserii Pitești.

Detalii

S-a semnat contractul de proiectare și execuție pentru obiectivul “Conservarea și consolidarea Cetății Poenari Argeș”

Astăzi, 27.07.2021, a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru obiectivul "Conservarea și consolidarea Cetății Poenari Argeș" de către conducerea Consiliului Județean Argeș, reprezentată de președintele Ion Mînzînă, vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu și administratorul public Marius Cristian Puiu, în prezența echipei de implementare a proiectului.

Detalii

Conducerea Consiliului Județean Argeș urează succes delegației României și sportivilor argeșeni la Jocurile Olimpice de la Tokyo !

Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt la debut! 101 sportivi români vor concura la 17 discipline sportive, în perioada 23 iulie - 8 august.

Detalii
arrow

Site-urile primăriilor din Județul Argeș

Selectati un oras sau o comuna pentru a fi directionat catre website-ul acesteia