Știri și comunicate

S-a semnat contractul de proiectare și execuție pentru obiectivul “Conservarea și consolidarea Cetății Poenari Argeș”

Astăzi, 27.07.2021, a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru obiectivul "Conservarea și consolidarea Cetății Poenari Argeș" de către conducerea Consiliului Județean Argeș, reprezentată de președintele Ion Mînzînă, vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu și administratorul public Marius Cristian Puiu, în prezența echipei de implementare a proiectului.

Detalii

Conducerea Consiliului Județean Argeș urează succes delegației României și sportivilor argeșeni la Jocurile Olimpice de la Tokyo !

Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt la debut! 101 sportivi români vor concura la 17 discipline sportive, în perioada 23 iulie - 8 august.

Detalii

Deschiderea Festivalului de Muzică Populară "Mugurii Folclorului Argeșean"

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeş, domnul Adrian Dumitru Bughiu, a deschis miercuri, 21 iulie 2021, cel mai îndrăgit festival de muzică populară #"Mugurii Folclorului Argeșean", concursul celor mai talentați copii din județul Argeș.

Detalii

O delegație a Consiliului Județean Argeș s-a deplasat în Croația, la Festivalul de Film din orașul Pula, pentru prezentarea primei proiecții oficiale a filmului "Apropieri/Take them to the light"

În perioada 18 - 20 iulie 2021, o delegație a Consiliului Județean Argeș s-a deplasat în Croația, la Festivalul de Film din orașul Pula, pentru prezentarea primei proiecții oficiale a filmului "Apropieri/Take them to the light", al tinerei regizoare din Pitești, Ioana Grigore.

Detalii
arrow

Site-urile primăriilor din Județul Argeș

Selectati un oras sau o comuna pentru a fi directionat catre website-ul acesteia