Știri și comunicate

Modernizarea DJ 504 - stadiul lucrarilor 60%

Modernizarea DJ 504 LIM. Jud.Teleorman-Popești-Izvoru-Recea-Cornățel-Vulpești(DN65A) constituie unul dintre cele mai mari proiecte din regiunea Sud-Muntenia și unul dintre cele mai importante proiecte pentru județul nostru.

Detalii

Deschiderea oficială a turneului “BRD ARGEȘ OPEN - Wheelchair Tenis”

Evenimentul reunește 41 de sportivi paralimpici din mai multe țări, 30 de băieți și 11 fete, sportivi cu performanțe remarcabile la nivel mondial.

Detalii

Aniversarea a 105 ani de la înființarea Armatei a - 2 - a / Divizie 2 Infanteria “GETICA” în Garnizoana Câmpulung

„Avem datoria de a ne omagia eroii și de a învăța de la ei lecția devotamentului, demnității și sacrificiului", acesta a fost mesajul transmis astăzi, de către vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, la Mausoleul Eroilor MATEIAȘ. Aici a avut loc un ceremonial militar și religios ocazionat de aniversarea a 105 ani de la înființarea Armatei a - 2 – a / Divizie 2 Infanteria "GETICA" în Garnizoana Câmpulung.

Detalii

Programul lucrărilor la infrastructura rutieră din Județul Argeș, în perioada 2 - 6 august 2021

Consiliul Județean Argeș informează participanții la traficul rutier că, în perioada 2 - 6 august 2021, va efectua, prin Regia Autonomă Județeană de Drumuri și terți în baza contractului de administrare, următoarele activități la infrastructura rutieră

Detalii
arrow

Site-urile primăriilor din Județul Argeș

Selectati un oras sau o comuna pentru a fi directionat catre website-ul acesteia