Știri și comunicate

"JuniorFest" - a treia ediție a Târgului de carte pentru copii

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, a fost prezent marți, 30 mai, la premierea tinerilor care au participat la concursul național "Euro Quiz" și a vizitat standurile celor 14 edituri prezente la Târg

Detalii

“Ziua Întreprinzătorilor” - 18 ani de activitate a Patronatului Județean al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Argeș

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, a fost prezent marți, 30 mai, la un eveniment organizat de Patronatul Județean al Întreprinderilor Mici și Mijlocii Argeș, prin care s-a marcat "Ziua Întreprinzătorilor"

Detalii

Ziua Eroilor celebrată la Cimitirul Eroilor din Pitești

Joi, 25.05.2023, în Ziua Înălțării Domnului, la Cimitirul Eroilor din Pitești a fost celebrată Ziua Eroilor, sărbătoare națională a poporului român în memoria celor care şi-au dat viaţa pe câmpurile de luptă pentru credință, libertate, dreptate, pentru apărarea ţării şi întregirea neamului.

Detalii

În Ziua Înălțării Domnului, președinte Ion Mînzînă a fost alături de cetățenii din Ștefan cel Mare

Producătorii agricoli din comuna Ștefan cel Mare și din localitățile învecinate vor avea, în curând, un spațiu modern pentru comercializarea produselor alimentare, fructelor, legumelor. Investiția, care a și demarat, realizată din bugetul local, presupune turnarea unei platforme betonate, copertină pentru standuri și tablă pentru acoperiș, precum și asigurarea apei curente. O parte din finanțarea proiectului este asigurată și din bugetul C.J. Argeș.

Detalii
arrow

Site-urile primăriilor din Județul Argeș

Selectati un oras sau o comuna pentru a fi directionat catre website-ul acesteia