Știri și comunicate

Vizita în județul Argeș a E.S. domnul Søren Jensen - Ambasador al Regatului Danemarca în România

Astăzi, 16 iunie a.c., Consiliul Județean Argeș a primit vizita E.S. domnul Søren Jensen – Ambasador al Regatului Danemarca în România.

Detalii

Comunicat de presă - SALVAMONT ARGEȘ

În ciuda vremii iernatice, animalele din zona montană, inclusiv din cea cu climat subpolar la peste 1800 metri altitudine, își continuă ciclul vieții. Printre ele, viperele, care sunt mai vizibile în această perioadă, fiindcă ies la năpârlire, depunere de ouă etc., în general, după sfârșitul lunii iunie, sunt mult mai greu de observat.

Detalii

Ploaia torențială a distrus o parte din lucrările efectuate pe DJ 504

Marți, 08.06.2021, a fost rupere de nori în comuna Recea. O ploaie torenţială a distrus o parte din lucrările efectuate pe DJ 504.

Detalii

Comisia europeană anunță deschiderea finanțărilor pentru înfrățiri de oraşe şi rețele de oraşe, în cadrul programului “CETĂȚENI, EGALITATE, DREPTURI ȘI VALORI” (CERV) 2021-2027”

Programul promovează schimburile între oameni din diferite țări, consolidează înțelegerea reciprocă și toleranța lor și le oferă posibilitatea de a-și lărgi perspectiva și de a dezvolta un sentiment de apartenență și identitate europeană prin înfrățirea orașelor și rețele de orașe.

Detalii
arrow

Site-urile primăriilor din Județul Argeș

Selectati un oras sau o comuna pentru a fi directionat catre website-ul acesteia