Știri și comunicate

Ploaia torențială a distrus o parte din lucrările efectuate pe DJ 504

Marți, 08.06.2021, a fost rupere de nori în comuna Recea. O ploaie torenţială a distrus o parte din lucrările efectuate pe DJ 504.

Detalii

Comisia europeană anunță deschiderea finanțărilor pentru înfrățiri de oraşe şi rețele de oraşe, în cadrul programului “CETĂȚENI, EGALITATE, DREPTURI ȘI VALORI” (CERV) 2021-2027”

Programul promovează schimburile între oameni din diferite țări, consolidează înțelegerea reciprocă și toleranța lor și le oferă posibilitatea de a-și lărgi perspectiva și de a dezvolta un sentiment de apartenență și identitate europeană prin înfrățirea orașelor și rețele de orașe.

Detalii

Comisia Europeană a lansat concursul EDEN - Destinații Europene de Excelență, organizat la nivel european

Inițiativa va premia cele mai bune realizări în domeniul turismului durabil și practici referitoare la tranziția verde din destinații turistice cu o populație cuprinsă între 25.000 - 100.000 de locuitori.

Detalii

Micii campioni de la ACS Viitorul Argeş au fost premiați de conducerea Consiliului Județean Argeș

Astăzi, președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu, administratorul public Marius – Cristian Puiu și consilierul județean Cătălin Viorel Mîndroc au premiat fotbaliștii, legitimaţi la ACS Viitorul Argeş, care au câştigat Trofeul Sfinx (Under 10) – Cupa Campionilor, desfășurat în luna mai la Câmpulung Muscel.

Detalii
arrow

Site-urile primăriilor din Județul Argeș

Selectati un oras sau o comuna pentru a fi directionat catre website-ul acesteia