Știri și comunicate

S-a dat startul înscrierilor la concursul Youth4Regions, dedicat tinerilor jurnaliști !

Comisia europeană a lansat cererea de candidaturi pentru concursul „Youth4Regions - programul pentru jurnalişti aspiranți", care ajută studenții la jurnalism şi jurnaliştii tineri aflați la început de carieră să descopere ce face UE în regiunea lor.

Detalii

Joi, 8 aprilie 2021, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, domnul Cseke Attila, s-a aflat în vizită oficială în județul Argeș

Astfel, la prima oră, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, domnul Cseke Attila, împreună cu doamna deputat Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților, s-au întâlnit cu președintele Consiliului Județean Argeș, domnul Ion Mînzînă, și cu doamna prefect Emilia Mateescu.

Detalii

Au început lucrările de asfaltare la DJ 703 Morărești - Cuca - Ciomăgești - lim. jud. Olt

Au început lucrările de modernizare la drumul județean DJ 703 Morărești – Cuca – Ciomăgești – lim. jud. Olt, în lungimea de 9,72 km, proiect în valoare de 9.005,03 mii lei cu TVA (proiectare și execuție).

Detalii

La Biblioteca Județeană Argeș, a fost SUSPENDAT CURSUL DE ROBOTICĂ

Cursul de robotică gratuit, organizat de Biblioteca Județeană "Dinicu Golescu" Argeș, programat pentru perioada martie – mai 2021, a fost SUSPENDAT din cauza creșterii ratei de incidență a cazurilor de COVID-19, la nivelul municipiului Pitești. În momentul în care vor fi reluate activitățile din cadrul Cursului de Robotică, publicul va fi anunțat.

Detalii
arrow

Site-urile primăriilor din Județul Argeș

Selectati un oras sau o comuna pentru a fi directionat catre website-ul acesteia