Știri și comunicate

Ziua Eroilor celebrată la Cimitirul Eroilor din Pitești

Joi, 25.05.2023, în Ziua Înălțării Domnului, la Cimitirul Eroilor din Pitești a fost celebrată Ziua Eroilor, sărbătoare națională a poporului român în memoria celor care şi-au dat viaţa pe câmpurile de luptă pentru credință, libertate, dreptate, pentru apărarea ţării şi întregirea neamului.

Detalii

În Ziua Înălțării Domnului, președinte Ion Mînzînă a fost alături de cetățenii din Ștefan cel Mare

Producătorii agricoli din comuna Ștefan cel Mare și din localitățile învecinate vor avea, în curând, un spațiu modern pentru comercializarea produselor alimentare, fructelor, legumelor. Investiția, care a și demarat, realizată din bugetul local, presupune turnarea unei platforme betonate, copertină pentru standuri și tablă pentru acoperiș, precum și asigurarea apei curente. O parte din finanțarea proiectului este asigurată și din bugetul C.J. Argeș.

Detalii

Programul activităților cultural artistice, în perioada 27 mai – 02 iunie 2023

Consiliul Județean Argeș vă invită să participați la activitățile cultural - artistice organizate de către instituțiile subordonate, în perioada 27 mai – 02 iunie 2023. Sâmbătă și duminică - Raliul Argeșului Teatrul de păpuși la Grădina de Vară din Pitești și Parcul Primăriei Costești FESTIVALUL DE CARTE PENTRU COPII "JUNIORFEST", EDIȚIA A III-a

Detalii

În Sfânta Zi a Înălțării Domnului, eroii neamului au fost comemorați și la Stoenești

Joi, 25.05.2023, în Sfânta Zi a Înălțării Domnului, eroii neamului au fost comemorați și de comunitatea din Stoenești. În semn de recunoștință față de eroii care și-au dăruit viața pentru ocrotirea țării și a valorilor strămoșești au fost depuse coroane de flori la Monumentul Eroilor din comună.

Detalii
arrow

Site-urile primăriilor din Județul Argeș

Selectati un oras sau o comuna pentru a fi directionat catre website-ul acesteia