Știri și comunicate

O nouă investiție a Consiliului Județean Argeș la Spitalul Județean de Urgență Pitești

În cadrul ședinței Consiliului Județean Argeș din această săptămână s-a aprobat hotărârea privind realizarea obiectivului de investiție: "Instalare rezervor stocare apă din sursă proprie la Spitalul Județean Argeș", a Devizului general, a indicatorilor tehnico-economici și a documentației tehnice aferente – faza Studiu de Fezabilitate(S.F.).

Detalii

29 iulie - Ziua Imnului Național al României

La Cercul Militar din Pitești a fost celebrată Ziua Imnului Național al României, eveniment care se sărbătorește în întreaga țară începând din 18 mai 1998.

Detalii

Restricții de circulație pe drumurile județene din Argeș

Regia Autonomă Județeană de Drumuri Argeş anunță că în zilele de joi, vineri şi sâmbătă (29, 30, 31 iulie), în intervalul orar 12.00 - 20.00, se vor institui restricții de circulație pe drumurile județene din Argeș, pentru autovehiculele cu masa totală autorizată maximă mai mare de 7,5 tone.

Detalii

Tabără de meșteșuguri tradiționale organizată de Consiliul Județean și Școala Populară de Arte și Meserii Pitești

Peste 120 de copii din mai multe localități ale județului Argeș participă la tabăra de meșteșuguri tradiționale organizată în această săptămână de Consiliul Județean și Școala Populară de Arte și Meserii Pitești.

Detalii
arrow

Site-urile primăriilor din Județul Argeș

Selectati un oras sau o comuna pentru a fi directionat catre website-ul acesteia