Știri și comunicate

Joi, 8 aprilie 2021, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, domnul Cseke Attila, s-a aflat în vizită oficială în județul Argeș

Astfel, la prima oră, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, domnul Cseke Attila, împreună cu doamna deputat Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților, s-au întâlnit cu președintele Consiliului Județean Argeș, domnul Ion Mînzînă, și cu doamna prefect Emilia Mateescu.

Detalii

Au început lucrările de asfaltare la DJ 703 Morărești - Cuca - Ciomăgești - lim. jud. Olt

Au început lucrările de modernizare la drumul județean DJ 703 Morărești – Cuca – Ciomăgești – lim. jud. Olt, în lungimea de 9,72 km, proiect în valoare de 9.005,03 mii lei cu TVA (proiectare și execuție).

Detalii

La Biblioteca Județeană Argeș, a fost SUSPENDAT CURSUL DE ROBOTICĂ

Cursul de robotică gratuit, organizat de Biblioteca Județeană "Dinicu Golescu" Argeș, programat pentru perioada martie – mai 2021, a fost SUSPENDAT din cauza creșterii ratei de incidență a cazurilor de COVID-19, la nivelul municipiului Pitești. În momentul în care vor fi reluate activitățile din cadrul Cursului de Robotică, publicul va fi anunțat.

Detalii

Activitățile din cadrul Planetariului se suspendă !

În contextul creșterii ratei de incidență a cazurilor de COVID-19 la nivelul municipiului Pitești, Muzeul Județean Argeș anunță că activitățile din cadrul Planetariului și observațiile astronomice prin lunete sau telescoape SE SUSPENDĂ temporar. În momentul în care vor apărea modificări în privința programului de vizitare, publicul va fi anunțat.

Detalii
arrow

Site-urile primăriilor din Județul Argeș

Selectati un oras sau o comuna pentru a fi directionat catre website-ul acesteia