Știri și comunicate

Conducerea Consiliului Județean Argeș urează succes delegației României și sportivilor argeșeni la Jocurile Olimpice de la Tokyo !

Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt la debut! 101 sportivi români vor concura la 17 discipline sportive, în perioada 23 iulie - 8 august.

Detalii

Deschiderea Festivalului de Muzică Populară "Mugurii Folclorului Argeșean"

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeş, domnul Adrian Dumitru Bughiu, a deschis miercuri, 21 iulie 2021, cel mai îndrăgit festival de muzică populară #"Mugurii Folclorului Argeșean", concursul celor mai talentați copii din județul Argeș.

Detalii

O delegație a Consiliului Județean Argeș s-a deplasat în Croația, la Festivalul de Film din orașul Pula, pentru prezentarea primei proiecții oficiale a filmului "Apropieri/Take them to the light"

În perioada 18 - 20 iulie 2021, o delegație a Consiliului Județean Argeș s-a deplasat în Croația, la Festivalul de Film din orașul Pula, pentru prezentarea primei proiecții oficiale a filmului "Apropieri/Take them to the light", al tinerei regizoare din Pitești, Ioana Grigore.

Detalii

Conducerea Consiliului Județean Argeș s-a întâlnit cu echipajul de bob al Clubului Sportiv Câmpulung Muscel

Miercuri, 21 iulie 2021, la Consiliul Județean Argeș, președintele Ion Mînzînă și vicepreședintele Adrian Dumitru BUGHIU s-au întâlnit cu echipajul de bob - două persoane, format din Mihai Tentea (pilot), Ciprian Daroczi (împingător) și Iulian Păcioianu (antrenor), sportivi ai Clubului Sportiv Câmpulung Muscel.

Detalii
arrow

Site-urile primăriilor din Județul Argeș

Selectati un oras sau o comuna pentru a fi directionat catre website-ul acesteia