Spitalul de Geriatrie şi Boli Cronice "C-tin Bălăceanu Stolnici" Ştefăneşti              

Date de contact:

Adresa: Str. Coasta Câmpului nr.54, Ştefăneşti

Tel: 0248-266.929

Fax: 0248-265.540

Web: www.spitalulstefanesti.ro

E-mail: spitalul_stefanesti@yahoo.com

E-mail transmitere copii documente: doc.spitalul.stefanesti@gmail.com

Director: Anca STOICULESCU

Despre Spitalul de Geriatrie şi Boli Cronice "C-tin Bălăceanu Stolnici" Ştefăneşti 

Spitalul de Boli Cronice si Geriatrie "Constantin Bălăceanu Stolnici" este situat in orasul Ştefăneşti, judetul Arges. Acesta si-a dezvoltat activitatea actuala pe structura fostului Spital Comunal Ştefăneşti, construit intre anii 1952 – 1954, cu scopul de a acorda asistenta medicala unei populatii restranse, reprezentata de personalul angajat al Întreprinderii de Reparaţii Auto, viitoarea Uzina de Autoturisme Piteşti.

In prezent spitalul dispune de sectii si compartimente unice in judet:

  • sectia de medicina interna - cronici;

  • sectia de geriatrie-gerontologie unde se acorda servici medicale complete varstnicului in stricta concordanta cu necesitatile acestuia;

  • unitatea dispune si de un compartiment de ingrijiri paliative, unde pacientii cu afectiuni in stadii terminale primesc tratament, suport si ingrijire de specialitate;

  • compartiment de recuperare neurologica unde pacientii cu afectiuni neurologice beneficiaza de un program de recuperare adecvat.

Spitalul desfasoara activitati didactice in invatamantul superior pe baza de contract de colaborare cu Universitatea din Pitesti, Scoala sanitara postliceala Carol Davila Pitesti.

Spitalul are un acord de parteneriat cu Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti pentru preluare in ingrijire a pacientilor prin transfer interspitalicesc.


Fisiere atasate

Organigrama Spitalului de Geriatrie şi Boli Cronice "C-tin Bălăceanu Stolnici" Ştefăneşti