"Poenari Archangels Fest 2021" - festivalul rock la Cetatea lui Vlad Țepeș

 

Aflat la prima ediție, spectacolul de sunet, lumini și muzică bună a umplut Valea Argeșului de motociclete și rock de cea mai bună calitate.

"Poenari Archangels Fest" se anunță deja, drept evenimentul reprezentativ din punct de vedere concertistic, turistic, moto-sport și gastronomic, ce va marca întregul sezon de vară al Văii Argeșului în anii următori. Și care, după reabilitarea Cetății Poenari, va face să explodeze turismul estival și distracția în zona Vidraru-Transfăgărășan.

 Locația concertelor a fost aleasă pe malul Argeșului, într-o poiană de vis, la fel de frumoasă ca melodia "Fata din vis" a băieților de la Compact, care au cântat magic în luna iulie 2021. Paul Ciuci și band-ul lui au făcut să răsune Corbeniul de vocile fanilor din toate generațiile, care au fredonat celebrele hit-uri "Mă voi întoarce", "Stai cu mine", "Fata din vis" sau "Cântec pentru prieteni".

Peste trei sute de motocicliști veniți de la cluburi din toată țara au intrat în parada motoarelor și au turat toată Valea Argeșului de mulți, foarte mulți cai-putere, pe traseul Corbeni-Arefu-Cetatea Poenari. La concertele din prima seară, când au cântat Dan Helciug, Spitalul de Urgență, Fără Vise și băieții de la Trooper, au fost o mie de spectatori. Iar în a doua seară, când spectacolul a fost deschis de adolescenții piteșteni de la Sons of Evil, iar capul de afiș, a fost Compact, audiența s-a dublat.
Merită subliniat că "Poenari Archangels Fest" e primul format exportat cu succes în județ de băieții de la clubul moto din Topoloveni – Archangels MC România, care au deja un festival consacrat în orașul lor, festival care în luna septembrie va bifa cea de-a patra ediție.

Cei care au făcut posibilă realizarea acestui eveniment sunt: Asociația Archangels MS Topoloveni, Consiliul Județean Argeș și Primăria Corbeni. Evenimentul face parte dintr-un proiect cofinanțat de Consiliul Județean Argeș.

(Sursă: https://www.facebook.com/ArchangelsMCTopoloveni, https://jurnaluldearges.ro/le-a-iesit-poenari-archangels-fest-succes-urias-inca-de-la-prima-editie-139995/?fbclid=IwAR1O2mbz7fA2CS55Yv6HYIhk8LTNPk4Z-jMTUpmLxkYvms8o-VX0qpv2EAA)