În Argeș, locuință protejată pentru victimele violenței în familie

În Argeș, locuință protejată pentru victimele violenței în familie

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, alături de conducerea DGASPC Argeș, a vizitat locuinţa protejată pentru victimele violenţei domestice deschisă astăzi în județul nostru. Locuinţa are o capacitate de 6 locuri și se află într-un imobil care face parte din domeniul public al județului Argeș, dat în administrarea DGASPC Argeș.

Citeste integral

Laborator de analize medicale ultramodern la Spitalul de psihiatrie "Sf. Maria" Vedea

Laborator de analize medicale ultramodern la Spitalul de psihiatrie

Astăzi, 13.02.2020, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, alături de consilierul pe probleme de Sănătate, dr. Anci Ionescu, a efectuat o vizită de lucru în comuna Vedea, unde de acum funcționează un nou Laborator de analize medicale, ce aparține Spitalul de psihiatrie "Sf. Maria" Vedea.

Citeste integral

Argeșul, gazda Conferinței Naționale de Medicina Familiei

Argeșul, gazda Conferinței Naționale de Medicina Familiei

Astăzi, 24 octombrie 2019, la Universitatea "Constantin Brâncoveanu" Pitești, a avut loc deschiderea oficială a Conferinței naționale cu participare internațională "Colaborarea Interdisciplinară pentru Viitorul Sănătos al Populației", organizată de Societatea Națională de Medicina Familiei și de Asociația Medicilor de Familie Argeș. Totodată, a fost marcată și împlinirea a 20 de ani de reformă sanitară, cu această ocazie fiind invitați la deschiderea conferinței toți foștii președinți ai...

Citeste integral

Acțiuni dedicate Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice

Intrare liberă la instituțiile de cultură și testarea gratuită a glicemiei și a tensiunii arteriale Marți, 1 octombrie, cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, Consiliul Județean Argeș, prin instituțiile subordonate, a pregătit mai multe surprize și activități destinate persoanelor de vârsta a treia.

Citeste integral

RMN-ul a ajuns la Spitalul de Pediatrie Pitești

RMN-ul a ajuns la Spitalul de Pediatrie Pitești

După ce, anul trecut, Spitalul de Pediatrie Pitești a fost dotat cu Computer Tomograf, unitatea sanitară va avea și echipament RMN. Aparatul de Rezonanţă Magnetică (RMN), modelul SIGNA Explorer 1.5 T, a fost livrat Spitalului de Pediatrie Pitești vineri, 27 septembrie 2019. Valoarea echipamentului este de 658.693 euro, achiziția fiind realizată prin Ministerul Sănătății, Unitatea de Management a Proiectului privind Reforma Sectorului Sanitar - Îmbunătățirea Calității și Eficienței Sistemului...

Citeste integral

Arata 31 - 35 din 211 rezultate.