Comunicat - Clarificari CJ Arges

În contextul situației apărute la nivelul județului în urma căreia mai mulți copii au fost diagnosticați cu o afecțiune severă, care a dus din păcate la decesul a doi sugari, dorim să facem o serie de precizări, privind atribuțiile Consiliului Județean Argeș în acest caz.

Citeste integral

Distribuția de produse lactate în cadrul Programului ”Cornul și laptele” a fost reluată

Începând cu data de 15 februarie, în unitățile de învățământ școlar și preșcolar din județul Argeș a fost reluată distribuția de produse lactate, în cadrul programului guvernamental "Cornul și Laptele".

Citeste integral

Delegație CJ Argeș – vizită de lucru in Scoția

Delegație CJ Argeș – vizită de lucru in Scoția

În perioada 12-19 februarie, o delegație a Consiliului Județean Argeș condusă de președintele Florin Tecău efectuează o vizită de lucru în Regiunea Highland – Scoția, la invitația Biroului Consular din Edinburgh

Citeste integral

Curs romano-francez de interventie in avalansa, la Salvamont ARGES

Curs romano-francez de interventie in avalansa, la Salvamont ARGES

În perioada 17-24 ianuarie, Serviciul Public Judeţean Salvamont Argeş şi SDIS 73 Savoia-Franţa, în colaborare cu Asociaţia Naţională a Salvatorilor Montani din Romania, au organizat cursul "Comandament/management pentru intervenţia la avalanşă" în munţii Făgăraş, Refugiul Salvamont "Cota 2000 Transfăgărăşan", în judeţul Argeş.

Citeste integral

Dezbatere publică privind Bugetul C.J. Argeș pentru anul 2016, miercuri, 27 ianuarie, ora 10.00

Consiliul Județean Argeș organizează, miercuri, 27 ianuarie a.c., începând cu ora 10.00, în sala mare de ședințe, o dezbatere publică privind bugetul de venituri și chetuieli pe anul 2016 al C.J. Argeș.

Citeste integral

Arata 116 - 120 din 208 rezultate.