Prima ședință a Consiliului Județean Argeș în sediul reabilitat


Prima ședință a Consiliului Județean Argeș în sediul reabilitat


Miercuri, 31 ianuarie 2024, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Județean Argeș, condusă de vicepreședintele Marius Nicolaescu, alături de vicepreședintele Adrian-Dumitru Bughiu. A fost prima reunine de plen, cu prezență fizică și în sistem on-line, desfășurată în noua sală din clădirea recent renovată în care își are sediul Consiliul Județean Argeș.

"Mă bucur să ne reîntâlnim astăzi în noua sală, în noua clădire pe care am reușit să o reabilităm și, cu această ocazie, vreau să vă mulțumesc dumneavoastră, consilierilor județeni, și aparatului tehnic al Consiliului Județean pentru că ați făcut posibilă implementarea unui asemenea proiect complex, la fel ca și în cazul tuturor celorlalte proiecte derulate de instituția noastră. Sper ca împreună să avem în continuare numai rezultate bune. Vreau să precizez că și anul acesta vor fi finalizate mai multe proiecte pe fonduri europene. Totodată, ne pregătim să accesăm proiecte noi în exercițiul financiar european 2021-2027 și avem ca prioritate modernizarea drumurilor județene, unde ne propunem să aplicăm pentru reabilitarea unor tronsoane importante de drum județean. După cum știți, la începutul acestui an s-au finalizat lucrările la DJ 503, în lungime de 42 de kilometri, cel mai mare proiect din Regiunea Sud-Muntenia, iar anul trecut am dat în folosință DJ 504, modernizat tot prin fonduri europene." - a declarat vicepreședintele C.J. Argeș, Marius Nicolaescu.

"Eu pot să vă asigur că noi, echipa de conducere, și aparatul tehnic al Consiliului Județean suntem de cea mai bună credință atunci când vine vorba de proiecte și investiții care să ducă la dezvoltarea județului din toate punctele de vedere. Vă invităm și pe dumneavoastră, stimați colegi consilieri județeni, să fiți alături de noi în continuare pentru că numai împreună putem duce la capăt obiectivele pe care ni le-am propus și pe care ni le-am asumat în fața argeșenilor."; - a declarat vicepreședintele C.J. Argeș, Adrian-Dumitru Bughiu.

Ședința ordinară a debutat cu depunerea jurământului de către noul consilier județean, Andrei Ionuț, din partea Partidului Social Democrat. Acesta a preluat funcția în locul fostului consilier județean Viorel Cătălin Mîndroc, care și-a depus demisia înainte de expirarea duratei normale a mandatului. Noul consilier județean, Andrei Ionuț, va face parte din comisia de specialitate K5 – COMISIA JURIDICĂ, ADMINISTRAŢIE PUBLICĂ din cadrul Consiliului Județean Argeș.

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de astăzi au fost, în total, 41 de proiecte supuse aprobării.

Proiectele de hotărâre pot fi consultate pe site-ul Consiliului Județean Argeș în secțiunea Activitate /Ședințe.