Echipamente sportive pentru 38 de echipe din Campionatul Județean de Fotbal - Liga a 5-a


Fotbaliștii celor 38 de cluburi de fotbal înscrise în Campionatul Județean de Fotbal - Liga a 5-a au primit astăzi câte un echipament sportiv complet din partea Consiliului Județean Argeș


 Fotbaliștii celor 38 de cluburi de fotbal înscrise în Campionatul Județean de Fotbal - Liga a 5-a au primit astăzi câte un echipament sportiv complet din partea Consiliului Județean Argeș.

 Echipamentul a fost acordat, de către Consiliul Județean Argeș,  în baza parteneriatului încheiat cu Asociația Județeană de Fotbal Argeș, condusă de dl. Cătălin Popa, prin care s-a aprobat acordarea unui sprijin financiar în cuantum de 70.000 lei pentru achiziționarea unui set echipament sportiv (kit echipament joc).

 În contextul ,,2022 - Anului european al tineretului", Consiliul Județean Argeș și-a propus să colaboreze în vederea susținerii financiare a achiziției de echipament sportiv pentru echipele participante la Campionatul Județean de Fotbal - Liga a 5-a, încurajând dezvoltarea unui climat favorabil pentru atingerea performanței sportive la nivel județean.

 Evenimentul a avut loc în cadrul GALEI FOTBALULUI ARGEȘEAN, gală organizată pe Stadionul Nicolae Dobrin.

Galerie foto: