Parteneriat între Consiliul Judeţean Argeş şi Inspectoratul Şcolar Argeş

 

Ţinând cont de preocuparea permanentă a Consiliului Judeţean Argeş de a sprijini educaţia şi tineretul, în baza Hotărârii Consiliului Judeţean Argeş cu nr. 11 din data 29.01.2014, a fost încheiat un acord de parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Argeş, care vizează susţinerea unor activităţi cu caracter educativ, concursuri şi olimpiade şcolare organizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş şi finanţarea acestor activităţi în limita bugetului disponibil.

Acţiuni realizate şi susţinute în anul 2014

 

1.    Sprijin în organizarea Olimpiadei de limbi clasice, Olimpiadei de informatică, şi Olimpiadei de mecanică- Etapa Naţională, desfăşurate în luna aprilie 2014 în judeţul Argeş, la care au participat aproximativ 300 de elevi şi 50 de profesori însoţitori. Pe lângă susţinerea cheltuielilor de masă şi cazare pentru participanţi, Consiliul Judeţean Argeş a organizat o excursie în scopul vizitării obiectivelor de interes cultural din judeţul Argeş şi a acordat premii speciale.

2.    Consiliul Judeţean Argeş a susţinut organizarea Tabărei Naţionale de Chimie- Şcoala de Vară şi Consfătuirile Naţionale ale inspectorilor de fizică şi chimie, Consfătuirile Naţionale ale inspectorilor de biologie, la care a participat un număr de 114 persoane.