Bilant activitate ADI SERVSAL Argeș - 13 februarie 2019

Bilant activitate ADI SERVSAL Argeș - 13 februarie 2019

Miercuri, 13 februarie, în cadrul conferinței de presă a Consiliului Județean Argeș, Gabriel Mioceanu, directorul executiv al ADI SERVSAL Argeș, a prezentat bilanul activității pentru anul 2018, precum și obiectivele propuse pentru anul 2019.

Citeste integral

Monica Anghel, director artistic al Centrului Cultural Județean Argeș

De la 1 ianuarie 2019, Monica Anghel este noul director artistic al Centrului Cultural Județean Argeș.

Citeste integral

Intalnirile zonale cu primarii

Intalnirile zonale cu primarii

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a început seria întâlnirilor zonale cu primarii, întâniri care sunt deja o tradiție și au loc la fiecare început de an.

Citeste integral

Stadiul proiectelor cu finanțare europeană din județul Argeș

Miercuri, 09.01.2018, la conferința de presă, alături de președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a fost prezent directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud – Muntenia, Liviu Mușat, care a prezentat stadiul celor mai importante proiecte cu finanțare europeană din județul Argeș.

Citeste integral

Starea Drumurilor Județene din Argeș

În contextul avertizării de cod galben de intensificări susţinute ale vântului, ninsori viscolite, strat de zăpadă şi depuneri de gheaţă, emis de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) în ultimele 24 de ore, în cursul nopții trecute, utilajele Regiei Județene de Drumuri Argeș au intervenit permanent pentru asigurarea traficului în bune condiții pe drumurile județene.

Citeste integral

Arata 21 - 25 din 180 rezultate.