Spitalul de Pediatrie Pitești - Etajul 5 reabilitat si modernizat

Spitalul de Pediatrie Pitești - Etajul 5 reabilitat si modernizat

Vineri, 8 martie, președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu și Ion Mînzînă, împreună cu directoarea DSP Argeș, Sorina Honțaru, Doina Fănică, lidera Sindicatului SANITAS Argeș, au vizitat Spitalul de Pediatrie Pitești, demersul având un dublu scop – trecerea în revistă a Secției Pediatrie I – etaj 5 al unității sanitare, proaspăt reabilitată și modernizată, precum și sărbătorirea Zilei Internaționale a Femeii, printr-un gest simbolic, fiecare mămică însoțitoare și...

Citeste integral

Argeșul - Gazda Comitetului de Monitorizare a POR

Astăzi, 5 martie 2019, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a participat la ședința ordinară a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud – Muntenia, eveniment organizat la Amara, în județul Ialomița. În cadrul ședinței, s-a făcut o analiză a implementării Programului Operațional Regional 2014 – 2020 privind situația depunerilor de proiecte în raport cu alocarea regională pe axe prioritare.

Citeste integral

Comunicat organizare seminar de informare în cadrul RO-CULTURA – Pitești

Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii și Identității Naționale, în calitate de Operator de Program, organizează, în data de 11 martie 2019, în sala de conferințe a Consiliului Județean Argeș, un seminar de informare cu privire la oportunitățile de finanțare disponibile în cadrul Programului RO-CULTURA, finanțat prin Granturile SEE 2014-2021.

Citeste integral

Blocul alimentar al Spitalului de Pediatrie Pitești a fost modernizat

Blocul alimentar al Spitalului de Pediatrie Pitești a fost modernizat

Blocul alimentar al Spitalului de Pediatrie Pitești a fost reabilitat în totalitate și dotat cu echipamente de ultimă oră din punct de vedere al tehnologiei. Investiția a fost mai mult decât necesară, dacă ținem cont de faptul că în vechiul bloc alimentar al Spitalului de Pediatrie Pitești exista aparatură încă de la deschiderea spitalului, din anul 1984. Investiția totală este de 855.592,28 lei, din care: - Lucrări de reparații capitale – 533.351,18 lei - Echipamente: - peste 322.241,10 lei

Citeste integral

Bilant activitate ADI SERVSAL Argeș - 13 februarie 2019

Bilant activitate ADI SERVSAL Argeș - 13 februarie 2019

Miercuri, 13 februarie, în cadrul conferinței de presă a Consiliului Județean Argeș, Gabriel Mioceanu, directorul executiv al ADI SERVSAL Argeș, a prezentat bilanul activității pentru anul 2018, precum și obiectivele propuse pentru anul 2019.

Citeste integral

Arata 16 - 20 din 179 rezultate.