Delegatie franceza de la Renault, la Consiliul Judetean Arges

Delegatie franceza de la Renault, la Consiliul Judetean Arges

Luni, 20 aprilie, Președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău s-a întâlnit cu Virginie Guerin - director general relații externe și afaceri publice Renault, în zona Euro-Asia. Întâlnirea informală s-a înscris pe agenda de lucru a directorului francez, care se află timp de câteva zile în județul Argeș. În cadrul discuțiilor Virginie Guerin a ținut să precizeze faptul că Uzina Dacia de la Mioveni reprezintă unul dintre pilonii principali ai Grupului Renault și care are de atins un...

Citeste integral

Deschiderea Olimpiadei Naționale de Religie la Mioveni

Deschiderea Olimpiadei Naționale de Religie la Mioveni

Luni, 6 aprilie 2015, Catedrala „Sfinții Apostoli Petru și Pavel" din Mioveni a fost gazda unui dublu eveniment: deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Religie – Cultul Ortodox, la care participă peste 300 de elevi, precum și Reuniunea de Primăvară a Corurilor din Județul Argeș, eveniment organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Argeș, în parteneriat cu Centrul Cultural Mioveni.

Citeste integral

Expozitia-concurs de icoane "Rugamu-ne Tie!" - la cea de-a XVII-a editie

Expozitia-concurs de icoane

Joi, 2 aprilie, Președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, a fost prezent, alături de ÎPS Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, la vernisajul celei de-a XVII-a ediții a Expoziției- concurs național de icoane, intitulată "Rugămu-ne Ţie!". Cele 97 de lucrări de excepție sunt expuse, timp de trei săptămâni, la Galeria de Artă Naivă a Muzeului Judeţean Argeş. La expoziţia- concurs de icoane participă 55 de creatori profesionişti şi amatori, artiști iconari, ale căror...

Citeste integral

Statie de aliementare cu apa la Lunca Corbului

Statie de aliementare cu apa la Lunca Corbului

Joi, 2 aprilie, Președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, a participat la inagurarea stației de alimentare cu apă potabilă, în comuna Lunca Corbului. În urma acestei investiții, peste 400 de familii din satele Lăngești, Silișteni și Bumbuieni vor beneficia de apă curentă, captată dintr-un puț de adâncime (200 m) și pompată printr-o rețea de 17 km, în cele trei sate. Obiectivul a fost realizat cu sprijinul Consiliului Județean Argeș.

Citeste integral

Vizita in Arges a Ambasadorului Republicii Iran în România - 19.03.2015

Vizita in Arges a Ambasadorului Republicii Iran în România - 19.03.2015

Joi, 19 martie, Președintele Consiliului Județean Argeș s-a întâlnit cu Ambasadorul Republicii Islamice Iran în România, E.S. Domnul HAMID MOAYYER, care a efectuat o vizită de lucru în județul Argeș, fiind însoțit de Dl. Mojtaba Ramezani, Atașat Economic. Programul a debutat cu o întalnire la sediul Palatului Administrativ, unde înalții oaspeți au purtat discuții cu reprezentanții autorităților județene și ai Camerei de Comerț și Industrie Argeș, inițiatorii acestei vizite.

Citeste integral

Arata 146 - 150 din 210 rezultate.