S-a asfaltat drumul județean Băiculești - Curtea de Arges

S-a asfaltat drumul județean Băiculești - Curtea de Arges

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, și directorul Regiei Județene de Drumuri Argeș, Alina Nicolau, alături de primarul comunei Băiculești, Niculaie Dragnea, au efectuat o vizită de lucru pe DJ Băiculești – Curtea de Argeș, unde s-au încheiat lucrările de asfaltare a acestui tronson de drum județean. Lucrările au fost executate de Regia Județeană de Drumuri Argeș, costurile fiind suportate integral din bugetul Consiliului Județean Argeș. Porțiunea de drum județean leagă comuna...

Citeste integral

În Argeș, dezbatere națională pe teme privind pandemia de COVID

În Argeș, dezbatere națională pe teme privind pandemia de COVID

Astăzi, 11 iunie, Conacul Golești a fost gazda unui eveniment național, organizat de Consiliul Județean Argeș, prin Centrul Cultural Județean Argeș, în parteneriat cu Academia Română. Specialiști din domeniul medical, social și economic au fost prezenți în Argeș pentru a dezbate cel mai important subiect al momentului: "Consecințele pandemiei asupra societății. Cum va arăta viața după COVID?".

Citeste integral

Evenimente Centrul Cultural Județean Argeș

Evenimente Centrul Cultural Județean Argeș

Privați în timpul pandemiei de un curs firesc al vieții și, implicit, de normalitatea educației formale, elevii de toate vârstele au fost eroii care ne-au susținut cu optimismul lor pe noi - părinți, bunici, profesori, să înțelegem, să rezistăm, să ne adaptăm. Ei se află acum la rândul lor în fața provocării continuității, aceea de a merge mai departe. O provocare cu atât mai mare pentru elevii claselor terminale, aflați la doar un pas de două examene importante: Evaluarea Națională şi...

Citeste integral

Deschidere Centrul de Cultură Dinu Lipatti

Deschidere Centrul de Cultură Dinu Lipatti

Luni, 8 iunie 2020, a doua zi de Rusalii, la ora 11.00, Centrul de Cultură "Dinu Lipatti", instituție recent înființată, care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Argeș, își deschide porțile la Conacul Fundățeanca, actuala casă memorială de la Ciolceşti, din comuna Leordeni, a marelui pianist român Dinu Lipatti.

Citeste integral

Mari personalități vin în Argeș să dezbată cel mai important subiect al momentului: "Consecințele pandemiei asupra societății. Cum va arăta viața după COVID?"

Mari personalități vin în Argeș să dezbată cel mai important subiect al momentului:

Nume mari ale lumii medicale, economice și sociale vor aduce în prim-plan aspecte privind efectele generate de criza pandemică la nivel mondial. Vor fi abordate teme referitoare la impactul pandemiei asupra comportamentului nostru de zi cu zi și a modului în care ne trăim viața, asupra sistemului sanitar și economiei globale.

Citeste integral

Arata 11 - 15 din 211 rezultate.