Intalnirile zonale cu primarii

Intalnirile zonale cu primarii

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a început seria întâlnirilor zonale cu primarii, întâniri care sunt deja o tradiție și au loc la fiecare început de an.

Citeste integral

Stadiul proiectelor cu finanțare europeană din județul Argeș

Miercuri, 09.01.2018, la conferința de presă, alături de președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a fost prezent directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud – Muntenia, Liviu Mușat, care a prezentat stadiul celor mai importante proiecte cu finanțare europeană din județul Argeș.

Citeste integral

Starea Drumurilor Județene din Argeș

În contextul avertizării de cod galben de intensificări susţinute ale vântului, ninsori viscolite, strat de zăpadă şi depuneri de gheaţă, emis de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) în ultimele 24 de ore, în cursul nopții trecute, utilajele Regiei Județene de Drumuri Argeș au intervenit permanent pentru asigurarea traficului în bune condiții pe drumurile județene.

Citeste integral

Moș Nicolae vine la Consiliul Județean Argeș – Ediția a III-a - Miercuri 5 Decembrie 2018 – Grădina de Vară se transformă în “Grădina Moșului”

Moș Nicolae vine la Consiliul Județean Argeș – Ediția a III-a - Miercuri 5 Decembrie 2018 – Grădina de Vară se transformă în "Grădina Moșului" Moș Nicolae vine la Consiliul Județean...

Citeste integral

Un General cât un Centenar, celebrat de Consiliul Județean Argeș, la Mioveni

În România Centenară, Argeșul își respectă valorile. Joi, 29 noiembrie 2018, la ora 11.00, va avea loc o întâlnire cu generalul de brigadă în retragere Constantin Năstase, la Muzeul Cula Racovița din Mioveni, un loc de suflet al generalului Năstase, întrucât acest muzeu reprezintă propria-i creație, fiind unul din multitudinea de proiecte culturale și sociale în care s-a implicat de-a lungul vieții.

Citeste integral

Arata 51 - 55 din 208 rezultate.