Presedintele CJ Arges - supraveghere deszapezire drumuri in Arges


Presedintele CJ Arges - supraveghere deszapezire drumuri in Arges


Vineri , 06.01.2017, încă de la prima oră a zilei, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a mers în sudul județului pentru a vedea, la fața locului, care este situația în ceea ce privește deszăpezirea pe drumurile județene, dar și situația gopodăriilor rămase fără curent electric. De altfel, încă de joi noaptea, utilajele Regiei Județene de Drumuri  Argeș au acționat pentru ca în județ să nu avem drumuri blocate.

Președintele Dan Manu a vizitat comunele Bradu, Suseni, Rociu, Negrași, Mozăceni, Slobozia, Ștefan cel Mare, Teiu, Oarja, unde a avut discuții și cu primarii. Pe toate drumurile județene care traversează aceste localitățile acționau utilajele de deszăpezire, drumurile fiind curățate și circulabile, în condiții de iarnă.

Fiind și zi de sărbătoare, Boboteaza, s-a acționat și pentru deszăpezirea zonelor și drumurilor aflate în apropierea lăcașelor de cult.

Din cauza vântului puternic, 1.700 de gospării din Argeș au rămas joi noaptea fără curent, majoritatea în localitățile vizitate de președintele Dan Manu, însă situația a fost remediată, excepție făcând comuna Mozăceni, unde președintele CJ Argeș a fost informat că 30 de gospodării încă nu aveau curent electric. În urma discuțiilor purtate cu cei responsabili, s-au dat asigurări că avaria va fi remediată în cel mai scurt timp și aici.

La această oră, drumurile județene din Argeș sunt în stare bună, nu sunt blocate, dar se circulă în condiții de iarnă. De asemenea, utilajele de deszăpezire vor acționa pe toată perioada următoare.