Presedintele CJ Arges - ales vicepresedintele Comitetului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia


Presedintele CJ Arges - ales vicepresedintele Comitetului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia


Miercuri, 27 iulie, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a participat la sedința extraordinară a Consiliului de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, ce s-a desfășurat la Palatul Brâncovenesc Potlogi, din comuna Potlogi, județul Dâmbovița.

Pe ordinea de zi s-au aflat aprobarea componenței Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, precum și alegerea președintelui și a vicepreședinților, aprobarea raportului de activitate al ADR Sud Muntenia pentru anul 2015, desemnarea reprezentanților Regiunii Sud Muntenia în Comitetul de Monitorizare a Programului Operațional 2014-2020,  aprobarea comisiei de cenzori, precum și  aprobarea sumei aferente contribuției proprii a ADR Sud Muntenia în cadrul proiectului "Îmbunătățirea instrumentelor de politici care sprijină inovarea în rândul IMM-urilor UPGradeSME".

În urma ședinței, a fost ales ca președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia președintele C.J. Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, iar președintele C.J. Argeș, Dan Manu, va ocupa funcția de vicepreședinte. Durata acestui mandat este de un an, urmând ca, anul viitor, președinția Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia să revină județului Argeș, respectiv președintelui Dan Manu.

De asemenea, au avut loc informări privind situația la zi a implementării POR 2007-2013 în regiunea Sud Muntenia, stadiul privind POR 2014-2020, precum și situația la zi a implementării Programului Operațional Sectorial Creșterea Competitivității Economice 2007-2013.