Portalul www.cjarges.ro - un nou design grafic şi de interacţiune, mai atractiv şi mai uşor de folosit


Consiliul Judeţean Arges lanseaza noua platformă online


Miercuri, 15 octombrie 2014, Consiliul Judeţean Arges lanseaza oficial noul portal www.cjarges.ro, o platformă online utilă  locuitorilor județului Argeș  și nu numai, care se pot informa despre proiectele și programele desfășurate de autoritatea locală, ședinte de consiliu, sursele de finanțare, evenimente și pot accesa serviciile online puse la dispoziție în cadrul portalului.

La 7 ani distanță de la lansarea vechiului portal, cu o identitate vizuală nouă și un concept nou, modern, portalul www.cjarges.ro are ca și obiectiv  crearea unui spaţiu virtual uşor accesibil, de colaborare între cetăţeni, oameni de afaceri, turişti şi administraţia publică. Portalul reprezintă un pachet de servicii ce vor fi puse la dispoziția cetățenilor pentru a facilita comunicarea cu factorii de decizie ai Consiliului Județean Argeş.

Structura de prezentare a informaţiilor existente a fost îmbunătăţită, punându-se accent pe satisfacerea nevoilor vizitatorilor site-ului. Accesul la portal se poate realiza şi de pe dispozitivele mobile, formatul fiind optimizat pentru navigatorul web al dispozitivelor mobile

Din dorinţa de a asigura un nivel de comunicare cât mai bun, portalul pune la dispozitie cetățenilor servicii online precum serviciul de audienţe online, petiții si sesizări online. Acestea pot fi accesate din portalul www.cjarges.ro - secțiunea Servicii Online. Completarea formularului permite solicitarea unei audiențe la preşedintele CJ Argeș, vicepreşedinţi sau secretarul județului.

Modernizarea portalului a început cu trei luni în urmă și este parte a proiectului de informatizare desfășurat de Consilul Județean Argeș în parteneriat cu Ara Software Group, la fel ca și portalul vechi.

 

BIROUL DE PRESĂ C.J. ARGEȘ