Etapa Zonală pentru cea de a VII-a ediție a Festivalului - Concurs Județean de Muzică Ușoară și Muzică Cultă "Speranțe Argeșene"


Etapa Zonală pentru cea de a VII-a ediție a Festivalului - Concurs Județean de Muzică Ușoară și Muzică Cultă "Speranțe Argeșene"


Școala Populară de Arte și Meserii Pitești, instituție finanțată de Consiliul Județean Argeș, organizează Sâmbătă, 8 noiembrie 2014., începând cu ora 10,  Etapa Zonală pentru cea de a VII-a ediție a Festivalului - Concurs Județean de Muzică Ușoară și Muzică Cultă "Speranțe Argeșene".

Concursul se va desfăşura pe următoarele secţiuni:

A.      Secţiunea "Muzică  uşoară" - pentru interpreţii (solisti) din clasele 0 - VIII ( 6-14 ani):

Concurenţii   vor interpreta o  piesă  la  alegere, specifică vârstei lor, obligatoriu  din  repertoriu  românesc.

B.      Secţiunea "Muzică  cultă" (instrumente: pian, instrumente cu corzi, de suflat şi percuţie) - pentru interpreţii din clasele 0 - XII (6-19 ani): Elevi de la Şcolile Generale şi Liceele din judeţ şi de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii Piteşti. Concurenţii vor interpreta o piesă la alegere, din programele studiate la şcoală.

C.      Secţiunea "Muzică cultă" (canto clasic) - pentru interpreţii din clasele IX - XII (15-19 ani): Toţi elevii interesaţi din judeţ.

Faza Zonală se va desfășura în următoarele localități:

  •         Topoloveni - Casa de Cultură "Ion Ionescu",

  •         Costești  -  Casa de Cultură,

  •         Curtea de Argeș - Centrul de Cultură și Arte "George Topîrceanu",

  •         Cîmpulung - Casa de Cultură,

  •         Pitești - Sediul Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești.