Deschiderea Festivalului de Muzică Populară "Mugurii Folclorului Argeșean"


Vicepreședintele Consiliului Județean Argeş, domnul Adrian Dumitru Bughiu, a deschis miercuri, 21 iulie 2021, cel mai îndrăgit festival de muzică populară #"Mugurii Folclorului Argeșean", concursul celor mai talentați copii din județul Argeș


Vicepreședintele Consiliului Județean Argeş, domnul Adrian Dumitru Bughiu, a deschis miercuri, 21 iulie 2021, cel mai îndrăgit festival de muzică populară #"Mugurii Folclorului Argeșean", concursul celor mai talentați copii din județul Argeș.  

Evenimentul, organizat de Consiliul Județean Argeș prin Școala Populară de Arte și Meserii Pitești, își propune redescoperirea, promovarea și valorificarea tezaurului etnofolcloric din Argeș și Muscel.  

Pentru că Școala Populară de Arte și Meserii Pitești a reușit, de-a lungul timpului să descopere, să încurajeze și, mai ales, să cultive talentele artistice ale copiilor și tinerilor din Argeș, iată că astăzi am ajuns la cea de-a XIV-a ediție a Festivalului "Mugurii Folclorului Argeșean".  

Succesul acestui Festival este demonstrat și de numărul mare de participanți. În urma unei preselecții riguroase, pe lista concurenților s-au regăsit 47 de copii, din 26 de localități ale județului Argeș. Câștigătorii Trofeului "Mugurii Folclorului Argeşean" sunt Ioan Bogdan Lupu (țambal), de 12 ani, din Tigveni, prof. Cătălin Iancu Jr. și Raluca Mihaela Stancu (voce), 16 ani, din Bascov, prof. Cristina Voicu.  

 

Galerie foto