Conducerea Consiliului Județean Argeș s-a întâlnit cu echipajul de bob al Clubului Sportiv Câmpulung Muscel


Miercuri, 21 iulie 2021, la Consiliul Județean Argeș, președintele Ion Mînzînă și vicepreședintele Adrian Dumitru BUGHIU s-au întâlnit cu echipajul de bob – două persoane, format din Mihai Tentea (pilot), Ciprian Daroczi (împingător) și Iulian Păcioianu (antrenor), sportivi ai Clubului Sportiv Câmpulung Muscel.


Miercuri, 21 iulie 2021, la Consiliul Județean Argeș, președintele Ion Mînzînă și vicepreședintele  Adrian Dumitru BUGHIU  s-au întâlnit cu echipajul de bob – două persoane, format din Mihai Tentea (pilot), Ciprian Daroczi (împingător) și Iulian Păcioianu (antrenor), sportivi ai Clubului Sportiv Câmpulung Muscel. 

La începutul acestui an, România a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatele Mondiale de bob pentru juniori și tineret, organizate la Saint – Moritz, Elveția.  La categoria U23, pilotul Mihai Tentea și împingătorul Ciprian Daroczi, ambii în vârstă de 23 de ani, au obținut medalia de aur în cadrul probei masculine de bob-2. Cei doi sportivi, legitimați la Clubul Sportiv Muscelul Câmpulung au obținut și o medalie de bronz la categoria U26. Nu este prima medalie pe care o cuceresc Mihai Tentea și Ciprian Daroczi. Aceștia au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului și la Campionatele Europene U23. 

Sportivii argeșeni au fost felicitați pentru performanțele lor și au fost asigurați că, la nivelul Consiliului Județean Argeș, se vor căuta soluții pentru a veni în sprijinul acestora, în vederea participării și obținerii unor bune rezultate  la viitoarele Jocuri Olimpice.  

"Povestea dumneavoastră o știu, sunt pasionat de sport. Invitația noastră a fost făcută la inițiativa domnului vicepreședinte Adrian Dumitru Bughiu, care mi-a povestit despre dumneavoastră și echipă de bob. Aceasta este o primă întâlnire. Am dori să vă susținem în perioada pregătirilor pentru Jocurile Olimpice, deoarece credem cu tărie că gloria acestei națiuni a fost și va fi dusă mai departe și de sportivi", a spus președintele Ion Mînzînă. 

La rândul său, vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu a subliniat faptul că a urmărit cu interes evoluția sportivilor de-a lungul timpului, performanța lor fiind una excepțională la nivel național și internațional.  

Conducerea Consiliului Județean Argeș a înmânat antrenorului Iulian Păcioianu "Diploma de recunoștință" pentru performanță și profesionalism, pentru contribuția avută la obținerea unora dintre cele mai memorabile rezultate din bobul românesc, iar sportivilor Mihai Tentea și Ciprian Daroczi "Diploma de merit" pentru rezultatele obținute la Campionatele Europene și Mondiale.  

Următorul obiectiv al echipei de bob CS Muscel Câmpulung îl reprezintă calificarea la Jocurile Olimpice de Iarnă, care vor fi organizate la Beijing, în China, în anul 2022. 

 

Galerie foto